GRATULERER MED A-GODKJENNING I NORSKE REDNINGSHUNDER 27.juli 2007!!

Vi er så stolte av dere!

Hero er fetter'n min, og han er A-godkjent redningshund i NRH. Det betyr at han klarer å finne mennesker som har blitt borte i skogen feks. Han og onkle-Jon har trent masse masse masse i to og et halvt år for å klare godkjenningen, men de har hatt mye moro underveis også! De trener fortsatt masse, sånn at de ikke glemmer hvordan man gjør det. Første gangen det var en mann borte, etter at Hero ble godkjent, var det han og onkel-Jon som fant han igjen! Ekk'e det tøft eller? Mutter og jeg er kjempe-stolte av fetter'n og onkelen min. Den jobben de gjør på frivillig basis er utrolig viktig for alle som har gått seg vill, og for familiene til de som er borte.

Også er det jo skikkelig greit å vite at vi er i familie med en godkjent NRH-ekvipasje da!! For mutter'n er helt hååååpløs på retninger altså! Vi kommer ganske sikkert til å gå oss bort i skogen en dag! Da er det flaks at vi kan ringe disse to flinke gutta, så de kan komme og hente oss!

Hero er foresten en flott grå schäfer, og det er ganske tøft at lille meg faktisk bestemmer over en så stor hund! For det er tross alt jeg som er eldst!

Det er forresten onkel-Jon, pappa'n til Hero og broren til mutter, som har tatt mange av de bildene du ser av meg på sidene her.

 

På bildene ser du både fetter'n og onkelen min.

 

Hvis du vil vite mer om arbeidet redningshundene gjør, kan du lese det her; Norske Redningshunder

 

 

 

 

 

Nina Leiros.Org © 2007 • Privacy Policy • Terms Of Use