Snorre er kameraten min! Han er skikkelig morsom å leke med, og han og jeg har begynt å lære et parprogram i Freestyle! Vi har blitt ganske flinke allerede, flinke nok til at Jane og mutter har hatt oss med både på en konkurranse og på oppvisning på Hundeliv 2007. Men vi må fortsatt trene masse for å bli SKIKKELIG gode. Det hender vi glemmer oss litt- og tenker på noe annet enn den vanskelige dansen. Men vi har det veldig moro når vi danser, og mammaene våre ler fælt av oss noen ganger. Også drikker de ganske masse kaffe, og det hender vi får gaaanske lange pauser mens damene skravler om alt mulig annet!

Jeg er forøvrig veldig begeistret for mamma'n til Snorre altså! Jane er kjempe-kul, og en av mine favorittmennesker! Hun har ALLTID frolic i lomma hun! Det er dama si det!!                                                            Så med en gang hun setter Snorre i bilen eller noe, kaster jeg meg over henne- og jeg får alltid den oppmerksomheten jeg vil ha!

Bildene du ser øverst til venstre, er det Jane som tok når Snorre og jeg hadde med henne og Nina på freestyle-leir i Sverige sommeren -06. Bildene av oss når vi danser, er det Bente- mamma'n til Amigo som tok når vi var med i konkurransen.

Til høyre er Snorre ute og leker med meg på Høybråten. Det er Jane som har tatt det bildet også.

 

Snorre's side finner du her!

       

Nina Leiros.Org © 2007 • Privacy Policy • Terms Of Use